پرش به محتوا

ارتباط با ربات تلگرام توسط برد توسعه nodemcu سازگار با شرایط فیلترینگ

امروزه اکثر تجهیزات قابلیت هوشمند شدن و کنترل از راه دور را دارند و انسان‌ها به دنبال کشف و ایجاد راه‌های ارتباطی ساده بوده‌اند. روش های زیادی برای این ارتباط پدید آمده اند که مزایا و معایب خاص خود را دارند. ربات تلگرام با nodemcu در شرایط فیلترینگ.

با وجود بستر اینترنت ایده های مختلفی برای برقرای ارتباط به وجود آمده اند که در قالب وب سرور و یا انواع دیگر مورد استفاده قرار میگیرند.

یکی از محبوب ترین برد های توسعه تحت آردینو برد NodeMCU هست که از یک پردازنده 32 بیتی استفاده میکند ( Tensilica 32-bit RISC CPU Xtensa LX106).

ربات تلگرام nodemcu فیلترینگ کتابخانه ضد فیلتر ربات تلگرام آیمکس

این برد بسیار دقیق و منحصر به فرد با فرکانس 80 مگاهرتز کار میکند، که با وجود ساختار 32 بیتی آن، در اکثر پروژه های صنعتی که نیاز به رابط وایرلس wifi داریم، گزینه بسیار خوب و مقرون به صرفه ای است.

برای شروع کار با این برد میتوانید از آموزش راه اندازی برد توسعه nodemcu استفاده کنید.

تلگرام

مسنجرها همیشه محبوب‌تر از شبکه‌های اجتماعی بوده‌اند و البته فکر می‌کنیم هنوز هم محبوب‌تر هستند. یکی از جذابیت‌های اصلی آن‌ها بلادرنگ (Real Time) بودن آن‌هاست که باعث می‌شود کاربران به‌سادگی با یک دیگر به بحث و گفتگو بنشینند.

از زمان اولین مسنجر‌ها یعنی ICQ AOL و Yahoo! Messenger مدت زیادی گذشته است و مسنجرها همیشه در حال تغییر و تحول بوده‌اند.

با آمدن گوشی‌های هوشمند به بازار، مسنجرها نیز دچار تحولات شگرفی شدند تا جایی که برخی از انواع مسنجر، خود شبکه‌ی اجتماعی نیز محسوب می‌شوند.

مسنجر محبوب تلگرام (البته در ایران) یکی از این مسنجرها است که با توجه به ارائه امکانات و مفاهیم جدید توانسته این حوزه را دستخوش تغییرات بزرگی کند و باعث محبوبیت بیشتر خود شود. تلگرام (Telegram) با معرفی دو مفهوم جدید کانال و ربات توانست کاربردهای جدید را برای مسنجرها تعریف کند، به‌ نحوی‌که امروزه هزاران کانال و بات مختلف در تلگرام مشغول به کار هستند و میلیون‌ها کاربر از آن‌ها استفاده می کنند.

ربات تلگرام nodemcu فیلترینگ کتابخانه ضد فیلتر ربات تلگرام آیمکس

آموزش‌هایی در خصوص ارتباط برد‌ های آردوینو (nodemcu) با تلگرام در وب‌ سایت‌ ها منتشر شده است که متأسفانه با فیلترینگ این مسنجر عملا کار را سخت کرده و نمیتوان به سادگی به ربات تلگرام متصل شد. کتابخانه اصلی که قبلا استفاده میشد UniversalTelegramBot.h بود، که با فیلتر شدن تلگرام دیگه داخل ایران نمیشه ازش استفاده کرد.

ولی خوشبختانه ما روش هایی پیدا کردیم، که بی دردسر کاربران علاقه مند به هوشمند سازی با آردینو میتوانند مثل گذشته، با ربات تلگرامی ارتباط برقرار کنند و اطلاعات مورد نیازشان از ارسال و دریافت کنند، یا حتی وسایل برقی را از راه دور کنترل کنند!!!

ربات تلگرام nodemcu فیلترینگ

ارتباط nodemcu با ربات تلگرامی

برای شروع کار نیاز به یک ربات تلگرام داریم ، از طریق لینک زیر نحوه ساخت ربات و دریافت توکن ربات تلگرام را ببینید، در نظر داشته باشید که برای برقراری ارتباط، ما در برنامه نویسی آردینو در برد nodemcu از توکن ربات استفاده می کنیم(بدون مشکل با شرایط فیلترینگ)

آموزش ساخت ربات تلگرام برای پروژه هوشمند سازی

سپس برای برقراری ارتباط با ربات نیاز به کتابخانه مخصوص آیمکس دارید، از طریق لینک زیر میتوانید دانلود کنید.

در این کتابخانه ما به کمک روشی ماننده پروکسی این ارتباط را برقرار میکنیم اما با پروکسی های معروف که داخل خود تلگرام استفاده میشوند متفاوت است و چون دیتا های اصلی آن بر روی هاست خود آیمکس هست از ارتباط دائمی آن اطمینان داریم

توابع کتابخانه ImaxTelegramBot.h

ابتدا با ساختار کلی توابع این کتابخانه آشنا می شویم و سپس توابع را با جزئیات بیشتری برسی میکنیم. در فایل های دانلودی کتابخانه ربات تلگرامی آیمکس، یک برنامه example قرار داده شده که به سادگی میتوانید اجرا کنید و عملکرد هر تابع را ببینید

از متد getUpdates برای دریافت آخرین پیام‌ها استفاده می کنیم.

از تابع SendMessage برای ارسال پیام استفاده  می کنیم.

 تابع Set_Message_Event آدرس یک متد را دریافت می‌کند و هر وقت پیام جدیدی از کاربر دریافت شد آن متد را فراخوانی می‌کند.

تمام اتفاقات درون تابع Telegram_Message_Prossess می‌افتد که در برنامه‌ی اصلی پیاده‌سازی کردیم. این تابع را به کلاس ImaxTelegramBot معرفی کردیم تا با دریافت هر باره پیام، فراخوانی شود.

با کلیک بر هر تابع وارد صفحه توضیحات آن می شوید>

در صورت بروز هرگونه مشکل میتوانید از قسمت دیدگاه های سایت سوال خود را مطرح کنید تا در اصرع وقت مشکلتان برسی و حل شود.

در این کتابخانه ما به کمک روشی ماننده پروکسی این ارتباط را برقرار میکنیم اما با پروکسی های معروف که داخل خود تلگرام استفاده میشوند متفاوت است و چون دیتا های اصلی آن بر روی هاست خود آیمکس هست از ارتباط دائمی آن اطمینان داریم

میلاد نیک پندار

میلاد نیک پندار

دانشجوی مکاترونیک هستم و در زمینه اتوماسیون و توسعه صنعت فعالیت میکنم. به اشتراک گذاری تجربیات و خورده دانشی که از الکترونیک دارم علاقمند هستم.

4 دیدگاه دربارهٔ «ارتباط nodemcu با ربات تلگرام در شرایط فیلترینگ»

  1. این کتابخانه مخصوص برد های esp8266 هست یا میتوان روی esp32 هم استفاده کرد؟ اگر میشود ، امکان ارسال تصاویر از esp32-cam را دارد !؟

    1. نسخه ای که روی سایت هست یعنی ورژن 1 فقط برای ESP8266 جواب میده ولی ورژن 2 که هنوز تکمیل نشده با ESP32 هم کار میکنه
      فعلا توابع ارسال تصویر نداره و هدفم از ورژن بعدی همین هست که تابعش رو اضافه کنم!

  2. سلام
    میخواهم با این کتابخانه پروژه تحویل بدم
    ممکنه که این کتابخانه بعده ها از کاربیفته یا نیاز به بروزرسانی داشته باشه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به حساب کاربری

تماس با ما

عضویت

عضو سایت هستید؟ برای ورود کلیک کنید