خانه » صفحه اصلی » اينترنت اشياء iot

اينترنت اشياء iot

هوشمند سازی یا اينترنت اشياء چیست؟

اغلب مردم تصور می کنند که اينترنت اشياء و اتوماتیک کردن و از کنترل دستی خارج نمودن ادوات، تجهیزات و مصرف کننده های ساختمانی تنها جنبه راحتی دارد ولی در کل، اهداف بسیار فراتر و والاتری را دنبال می کند.

دانشمندان و محققان در زمینه اتوماسیون نه تنها به رفاه، آسایش، زیبایی و مدرن بودن فکر می کنند بلکه علاوه بر اینها به شبکه ها، حسگرها و پردازشگرهایی جهت رسیدن به اهداف ایمنی و بهینه سازی مصرف انرژی، گزارش گیری و اهداف مدیریتی جهت ساختمان های اداری ، صنعتی و مسکونی نیز می اندیشند.

در واقع هدف از اينترنت اشياء، جلوگیری از آسیب هایی است که در اثر خطاهای فردی و انسانی رخ می دهد

اينترنت اشياء ساختمان

برای درک اينترنت اشياء ساختمان باید تعریفی از یک ساختمان هوشمند را داشته باشیم، ساختمان هوشمند ساختمانی است شامل محیطی فعال و مقرون به صرفه، بوسیله تجمیع کردن عناصر اصلی یعنی سیستم ها، ساختار، سرویس ها و مدیریت و ایجاد رابطه ای یکپارچه میان آنها که می تواند به صورت مستمر نسبت به وضعیت های متغیر محیط عکس العمل نشان داده و خود را با آنها وفق دهد و همچنین به ساکنین ساختمان این اجازه را می دهد که از منابع موجود به صورت موثرتری استفاده نموده، امنیت و آرامش آنها را افزایش دهد

با توجه به تعریف صورت پذیرفته، فرآیند و تجهیزاتی که منجر به ایجاد یک ساختمان هوشمند می‌گردد را اينترنت اشياء ساختمان می‌نامیم

خانه هوشمند

زمانی که فضای سبز شما نیاز به آبیاری داشته باشد و خود سیستم این مهم را متوجه گردد و با توجه به المان های محیطی مختلف اقدام به آبیاری نماید، این سیستم هوشمند است، زمانی که نور محیط داخلی ساختمان بر اساس شرایط محیطی تامین گردد، این سیستم هوشمند است، زمانی که دمای محیط ساختمان متناسب با شرایط دمایی فضای بیرون و دمای مورد نیاز محیط داخلی تامین گردد، این سیستم هوشمند است و بسیاری از کارکرد های مختلف که می تواند تفاوت بین یک خانه هوشمند و یک اتوماسیون خانگی را مشخص نماید.

آموزش‌هایی در خصوص ارتباط برد‌ های آردوینو (nodemcu) با تلگرام در وب‌ سایت‌ ها منتشر شده است که متأسفانه با فیلترینگ این مسنجر عملا کار را سخت کرده و نمیتوان به سادگی به ربات تلگرام متصل شد. کتابخانه اصلی که قبلا استفاده میشد UniversalTelegramBot.h بود، که با فیلتر شدن تلگرام دیگه داخل ایران نمیشه ازش استفاده کرد.

ولی خوشبختانه ما روش هایی پیدا کردیم، که بی دردسر کاربران علاقه مند به اينترنت اشياء با آردینو میتوانند مثل گذشته، با ربات تلگرامی ارتباط برقرار کنند و اطلاعات مورد نیازشان از ارسال و دریافت کنند، یا حتی وسایل برقی را از راه دور کنترل کنند!!!

ادامه مطلب…

ربات تلگرام nodemcu فیلترینگ

وقفه برای دریافت پیام از ربات تلگرام در برنامه آردوینو Nodemcu

در این مقاله پیکربندی و تنظمیات مربوط به پروژه ارتباط با ربات تلگرام، برای ساخت حلقه وقفه هنگام دریافت پیام از ربات تلگرام و متغییر های دریافتی جهت اجرای شرط ها و برنامه ها در برد NodeMCU را برسی کردیم؛

ادامه مطلب »
ربات تلگرام nodemcu فیلترینگ

آموزش ساخت ربات تلگرام برای پروژه هوشمند سازی

در واقع ربات تلگرام یک حساب کاربری ویژه است که شما قادر به چت با آن هستید و می‌توانید با استفاده از دستورات خاص از پیش تعریف‌شده، با آن‌ها تعامل داشته باشید. ربات‌ها برنامه‌های کامپیوتری هستند که با استفاده از الگوریتم‌های طراحی‌شده، جواب درخواست‌های شما را می‌دهد.

ادامه مطلب »
دماسنج LM35

راه اندازی سنسور دماسنج LM35 با Atmega32

در این پست از سایت آیمکس شما با ساخت یک دماسنج با استفاده از سنسور پرکاربرد و معروف LM35 اشنا خواهید شد. سنسور LM35  یک سنسور آنالوگ می باشد، به این معنی که با تغییرات دمای محیط ،ولتاژ آنالوگی در خروجی ان ایجاد می شود که با اندازه گیری آن توسط ADC میکروکنترلر می توانیم دمای محیط را اندازه گیری کنیم .

ادامه مطلب »
راه اندازی جامع ماژول ساعت DS1307 با میکروکنترلر AVR

راه اندازی ماژول ساعت DS1307 با AVR

اگ اینجایی احتمالا توی راه اندازی ماژول ساعت DS1307 با میکروکنترلر AVR به مشکل خوردی و هنوز باهاش آشنایی کامل پیدا نکردی. میخوایم با هم تمامی بخش های این ماژول خفن رو برسی کنیم. و نکاتش رو بگم که اگ رعایت کنی قطعا نتیجه رو میگیری و دیگ مشکلی با این ماژول نداری. همچنین میخوام ی تابعی رو در ادامه برات بذارم که خیلی راحت میتونی باهاش تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کنی. و پروژه هات رو خفن تر اجرا کنی تا کاربردی تر باشه!!!

ادامه مطلب »

کنترل LED با ماژول بلوتوث HC-05 توسط برد آردوینو

ماژول بلوتوث HC05 یکی از بهترین و پرکاربردترین ماژول های بلوتوث برای کنترل و ارسال اطلاعات است، به طوری که در اغلب پروژه های میکروکنترلر (آردوینو) اگر نیاز به ارسال اطلاعات از طریق بلوتوث باشد از این ماژول استفاده می کنند. ماژول HC05 جزو ماژول های بی سیم است، که می تواند جایگزین مناسی برای ارتباطات سیمی در پروژه های مختلف باشد.

ادامه مطلب »
پروژه هوشمند سازی آبیاری گلخانه

پروژه هوشمند سازی آبیاری گلخانه (تک سنسور)

گلخانه یکی از مشاغل پر دردسر برای نگه داری و پرورش گیاهان است. یکی از اصلی ترین قسمت هایی گلخانه که بسیار مورد توجه است, آبیاری گیاهان میباشد که از اهمیت بالایی برخوردار است. برای هوشمند سازی قسمت آبیاری گلخانه بستگی به نوع گیاه از دو سیستم متفاوت میتوان استفاده کرد.

ادامه مطلب »
آموزش حرفه ای AVR بخش کدویزارد (نرم افزار کدویژن)

آموزش حرفه ای AVR بخش کدویزارد (نرم افزار کدویژن)

در ابتدا باید تنظیمات اولیه میکرو را انجام دهیم. اگر به ریجیستر ها و توابع مورد نیاز AVR تسلط دارید باز هم پیشنهاد می کنیم از قابلیت کدویزارد که یکی از بخش های کدویژن است استفاده کنید. کدویزارد با استفاده از تنظمات ساده ای که شما انجام میدهید تنظیمات اولیه میکرو را برایتان انجام میدهد و خیالتان از بابت کد های اولیه راحت میشود.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

عضویت

عضو سایت هستید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به حساب کاربری