پرش به محتوا

فوتپرینت پکیج TO یا Transistor Outline (دانلود فوت پرینت)

آیسی‌ها، ترانزیستورها و قطعات نیمه‌هادی در پکیج‌های مختلف تولید و عرضه شده‌اند که پکیج Transistor Outline یکی از انواع آنهاست. اگر در زمینه الکترونیک در حال فعالیت هستید، لازم است پکیج فوتپرینت TO را بشناسید و در صورت نیاز از فوت پرینت آن استفاده ‌کنید. در ادامه به هر دو موضوع پرداخته‌ایم، پس با ما همراه‌ باشید.
Transistor Outline

فوتپرینت پکیج TO را میتوان از رایج ترین پکیج های موجود دانست که تقریبا همیشه با آنها سروکار خواهیم داشت. لطفا در ادامه این مطلب آموزشی با ما همراه‌‌باشید، قصد داریم این پکیج پرکاربرد را بیشتر بشناسیم و خصوصیات آن را بررسی کنیم.

از یک سمت باید این پکیج و ویژگی‌های آن را بشناسید و از سمت دیگر باید بتوانید از فوتپرینت آن در طراحی‌های خود استفاده‌کنید. طراحی فوتپرینت نیاز به‌ زمان، دقت و تسلط کافی دارد اما نگران نباشید، پس از شناخت این پکیج میتوانید فوتپرینت آن را دانلود کنید. این پکیج (Transistor Outline) طیف گسترده‌ای از ترانزیستورها را پوشش داده‌ و علاوه بر آن در ساخت آیسی های با تعداد پین کمتر استفاده‌میشود.

در پکیج (To) ساختارهای متفاوت قرار گرفته‌ و از بدنه های فلزی گران قیمت تا قالب های ارزان و ساده پوشش داده‌‌ شده‌است. در پکیج Transistor Outline از استاندارد JEDEC استفاده‌ شده‌ اما در پکیج های دیگر مثل SOT از سایر استانداردها استفاده‌ میشود.‌ ‌

فوتپرینت پکیج TO

پکیج های ترانزیستوری اغلب با توجه به اندازه و پیکربندی های آن مشخص میشوند. یکی از رایج ترین انواع این پکیج ها شامل TO و عدد بعد از آن است که در ادامه با آنها آشنا میشوید. از آنجایی که این پکیج طیف وسیعی از پکیج‌های TO را در خود جای داده‌‌، تشخیص پایه‌های امیتر، کلکتور و بیس ترانزیستور دشوار است.

اگر میخواهید پایه‌های ترانزیستور را مشخص کنید، لازم است به دیتاشیت قطعه که توسط شرکت سازنده‌ ارائه‌ شده‌ است مراجعه‌‌کنید.

یکی از بخش‌های بسیار مهم در طراحی برد، کتابخانه‌ فوتپرینت قطعات است که‌ متأسفانه‌ به صورت پیش‌فرض در نرم‌افزار آلتیوم وجود ندارد. این کتابخانه‌ها در طراحی و دقت کار بسیار حائز اهمیت هستند و به طور گسترده‌ توسط مهندسان طراحی و ساخته‌ می‌شوند. جهت دانلود کتابخانه جامع آیمکس کلیک کنید!

فوتپرینت پکیج TO

اجزای قطعه درون پکیج‌های ترانزیستوری قرار گرفته‌ است و سپس اتصال بین بخش‌ها و مدارهای خارجی برقرار میشود. این پکیج وظیفه دارد از بخش‌های داخلی محافظت کند و علاوه‌ بر آن در اغلب اوقات حرارت ایجاد شده را دفع می کند. دفع گرمای موجود از طریق هیت سینک و برای کاهش هرگونه آسیب صورت میگیرد.

هدر و کلاهک در این پکیج

پکیج Transistor Outline از دو بخش تشکیل شده‌است: بخش هدر و بخش کلاهک.

در این پکیج، هدر وظیفه دارد اتصال بین اجزای داخل ترانزیستور را برقرار کند، درحالی که کلاهک به انتقال سریع سیگنال‌های نوری کمک میکند. بخش کلاهک شامل فرستنده‌ (مثل دیودهای لیزر) و گیرنده‌ های سیگنال نوری (مثل فتودیود) است.

در این پکیج امکان نصب قطعات الکترونیکی و نوری مثل نیمه‌ هادی‌ها یا دیودهای لیزری یا مدارهای الکترونیکی ساده فراهم شده‌‌است. TO هدر با بهره گیری از پین ها برق مورد نیاز اجزای داخل ترانزیستور را تامین میکند.

همچنین از آنجایی که اجزای فوتپرینت پکیج TO در معرض آسیب های محیطی و نور قرار دارند، باید به خوبی محافظت شوند. در صورتی که این اجزا با رطوبت تماس پیدا کنند، عناصر نیمه هادی دچار خوردگی و خرابی خواهند شد. حالا که دانش کافی در مورد این پکیج را کسب کرده‌اید، زمان آن رسیده که از فوتپرینت این قطعات در پروژه‌های خود استفاده‌کنید.

برای دانلود کلیک کنید
فوتپرینت پکیج TO یا Transistor Outline (دانلود فوت پرینت)

شاید این مطالب براتون جذاب باشه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

عضویت

عضو سایت هستید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به حساب کاربری